sistemi

Krovni sistemi za ravne krovove

Danas se ravni krovovi mogu videti na fabrikama i supermarketima, kao i na poslovnim i stambenim zgradama.

ravnikrov

Prednosti su očigledne i omogućavaju maksimalnu iskorišćenost prostora. Savršeno su upotrebljivi kao krovne terase, zelene površine ili parkirališta. Sa velikim brojem sistemskih rešenja, ICOPAL pruža rešenja za svaki građevinsko-fizikalni zahev, za svaku zgradu i za svaki arhitektonski trend.

U odsustvu nagiba, glavni fokus uspešne odbrane od vetra i ostalih vremenskih nepogoda je na pojedinačnim elementima krovne konstrukcije. Ravni krov predstavlja jedan složen sistem. Hidroizolacija koja štiti od vlage, izolacija i vodonepropustvost koja se sastoji od gornjeg i donjeg sloja - mora biti najvišeg kvaliteta i optimalno odgovarati jedno drugom, uz istovremenu prikladnost za svrhu za koju se koriste.

Pravi slučaj za ICOPAL: recite nam za šta vam je potrebna zaštita i mi ćemo vam pokazati najbolji način da to uradite. Pružićemo vam krovni sistem posebno prema vašim zahtevima, sa zagarantovanom trajnom vodonepropusnošću. Topli ili hladni krov, zeleni krov, industrijski krov ili krov sa stazama. ICOPAL ima najbolje rešenje za vaš ravni krov!

 

 

 

  kontakt_131

  Kontaktirajte nas

  Tel/Fax:

  +381 (0)11 713 87 68

  e-mail:

  icopaldoo@gmail.com

  podloga