sistemi

Hidroizolacija mostova i parkinga

Kod hidroizolacije mostova i puteva, naglasak je na uvek održavanju kvaliteta i kontrole troškova prilikom izvođenja javnih radova. ISOVILL sistemi će sasvim sigurno zadovoljiti sve veće zahteve kada je u pitanju materijal koji se koristi!

most2

Početkom 60-ih godina prvi smo u Europi pružili mostovima pouzdanu hidroizolaciju korištenjem bitumenskih traka. Od tada je više od 40 miliona kvadratnih metara ISOVILL traka izvedeno širom sveta što je dovoljno da se zemlja potpuno obuhvati trakom širine jednog metra.

ICOPAL je danas tržišni lider u Evropi. Naša sistemska rešenja sa stalnom kontrolom kvaliteta su testirana i ispitana u skladu sa svim važnim evropskim standardima. Svakodnevno su izložena proveri na mostovima, autoputevima kao i na maginstralnim i regionalnim putevima širom sveta. Aerodromi u Rusiji i Budimpešti, mostovi sa gustim saobraćajem u Nemačkoj, značajne evropske transportne rute (autoputevi Brenner, Tauern) i najvažniji mostovi u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj, kao i drugim zemljama jugoistočne Europe, samo su neki od primera dokazanog kvaliteta ISOVILL mostovnih sistema.

  kontakt_131

  Kontaktirajte nas

  Tel/Fax:

  +381 (0)11 713 87 68

  e-mail:

  icopaldoo@gmail.com

  podloga