zastave

Trening izvođača u centu fabrike "ICOPAL Awak"

14.5.2015

20150514U okviru zajedničke organizacije kompanija "ICOPAL Awak" Poljska i "ICOPAL Srbija", u prostorijama trenažnog centra fabrike "ICOPAL Awak", u periodu od 12. do 14.05.2015. godine, održana je teoretska i praktična obuka predstavnika firme "Studio Structura" iz Srbije.

Tokom prvog, teoretskog dela obuke, učesnici su upoznati sa istorijatom i trenutnom tržišnom pozicijom "ICOPAL Awak"-a. Nakon toga, prezentovan je bogat proizvodni asortiman i različita inovativna rešenja u oblasti svetlosnih, ventilacionih, i protivdimnih kupola. Učesnicima su prikazana najčešće korišćena rešenja, praktični vidovi primene, kao i najrazličitije situacije koje se sreću prilikom projektovanja i ugradnje kupola, na poslovnim, industrijskim i stambenim objektima. Predavanje je održao g. Jaroslaw Figarski -  direktor internacionalne prodaje fabrike "ICOPAL Awak".

Tokom drugog i trećeg dana, u trenažnom centru fabrike "ICOPAL Awak", obavljena je praktična obuka svih učesnika, tokom koje su demonstrirani načini i faze implementacije različitih kupolnih sistema. Akcenat obuke je bio na maksimalnom angažovanju izvođača iz firme "Studio Structura", kako bi se u punoj meri osposobili za rad na terenu, i mogli samostalno da savladaju najrazličitije izazove koji se susreću prilikom ugradnje svetlosnih, ventilacionih i protivdimnih kupolnih sistema.

Nakon završetka obuke, svim učesnicima su dodeljeni sertifikati o uspešno završenoj praktičnoj obuci i adekvatnoj pripremljenosti za samostalni rad.


ICOPAL Srbija

podloga