zastave

Trening izvođača u fabrici Villas

12.2.2015

20150213

U okviru zajedničke organizacije kompanija Villas Austria Gmbh i Icopal Srbija, u prostorijama trenažnog centra fabrike Villas je 12. i 13.02.2015. održana teoretska i praktična obuka predstavnika građevinskih firmi iz Srbije. Samoj obuci prisustvovalo je 16 predstavnika iz 6 različitih građevinskih firmi.

Tokom prvog, teoretskog, dela obuke, učesnicima su upoznati sa istorijatom i trenutnom tržišnom pozicijom , kako fabrike Villas, tako i ICOPAL-a kao grupacije. Odmah nakon toga, prezentovan je bogat proizvodni asortiman i različita inovativna rešenja u oblasti hidroizolacije. Konačno, kroz najrazličitija sistemska rešenja, učesnici su mogli da vide praktičan način primene i ugradnje pojedinih proizvoda kompanija Villas i Icopal. Predavanje su održavali g. Werner Ordosch -  direktor internacionalne prodaje fabrike Villas Austria Gmbh, g Dejan Đokić - komercijalni direktor firme Icopal Srbija, i g. Ljubodrag Manojlović - komercijalno tehnički predstavnik firme Icopal Srbija. Sva tri predavača su, pored osnovnog planiranog sadržaja, pružali praktične savete vezane za detalje primene i davali odgovare na sva pitanja učesnika.

Tokom drugog dana, u trenažnom centru fabrike Villas, obavljena je praktična obuka svih učesnika, tokom koje su demonstrirani načini i faze implementacije različitih hidroizolacionih krovnih sistema. Učesnicima je takođe pružena mogućnost da lično probaju postavku određenih proizvoda, čime su se najbolje i lično uverili u kvalitet, brzinu i lakoću rada sa inovatinim rešenjima kompanije Villas. Nakon završetka obuke, svim učesnicima su dodeljeni sertifikati o uspešno završenoj praktičnoj obuci i adekvatnoj pripremljenosti za samostalni rad.


ICOPAL Srbija

podloga